Swimmingpool

Vi på alltibad har mest erfarenhet i Sjuhärad av swimmingpooler och spabad, vi samarbetar med marknadens bästa tillverkare för at kunna erbjuda Er den bästa lösningen oavsett markförhållanden.

Vi erbjuder poolpaket i alla storlekar och prisklasser för både privat och offentligt bruk.

alltibad

För att Ni skall kunna simma lugnt generation efter generation har vi valt att satsa på bestående material.

Vår huvudleverantör av poolstommar är AQVIS

Denna unika svenska uppfinning består återanvänd HD-polyeten vilket inte bara är åldersbeständig, den är även mycket miljövänlig.

Detta gör att vi kan lämna 40 års garanti på poolstommen!

Friform
Aqvispoolen har även flera andra unika fördelar så som att man kan forma poolen precis hur man vill utan att det kostar extra, den unika lösningen gör att man använder samma del vare sig man svänger eller gör en klassisk rektangulär pool. Man bestämmer sig helt enkelt för ett antal meter poolvägg och där efter kan man fritt forma poolen hur man vill!

Det är även lätt att bygga den i olika djup, forma trappor, öar, laguner ja bara fantasin sätter gränser.

Thermopool

Thermopoolen är en betongpool där man gjuter i cellplastblock. När man bygger så staplar men de stora cellplastblocken som lego vilka man armerar i och sedan fyller på med betong.

Detta ger en mycket stark och tålig betongkärna med fina isolerande egenskaper i och med cellplasten på båda sidor.

Om ni önskar, kan vi göra ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera och planera er drömpool i lugn och ro. Vi kan ta hand om hela entreprenaden eller bara delar av den eller så finns vi som support under poolprojektet till "gör det själv"-byggaren.

För poolägaren

Har ni redan pool idag? Lugn, vi har ändå mängder att erbjuda! Vi erbjuder allt från olika tillbehör, till service och reparationer. I våra uppskattade serviceavtal tar vi hand om er pool när ni är på semester, eller varför inte unna sig skötsel av poolen under hela säsongen?

Vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer direkt utan mellanhänder.

För fler inspirations och byggbilder klicka > här <
Eller besök www.aqvisswimmingpool.se

Tips på poolköp

1. Välj storlek, form och stomme »

Börja med att välja vilken form du vill ha; rektangulär, rund, åttaformad, oval eller friform.

Hur stor pool vill du ha? Ska du motionssimma eller bara svalka dig varma sommardagar? Hur många ska få plats i poolen samtidigt?

Vilket material på stommen passar dina önskemål och markförutsättningar bäst?

2. Färg på poolvattnet »

Du väljer utseende på poolen genom att välja vilken poolduk (liner) eller kakel (som väggar och botten i poolen ska ha). Vanligast och bäst för vårt klimat är liner. Vill du ha blå standardliner eller önskar du en annan färg, mönster eller tryck? Fråga oss! Vi hjälper till med färgprover, bilder och referenspooler.

3. Utrustning och säkerhet »

I poolpaketen ingår allt som du behöver, men vi erbjuder många tillval och tillbehör för den som vill ha en exlusivare och säkrare pool. Exempel på dessa tillval är trappor, värmare, städrobotar, automatiska överdrag och pooltak.

4. Kostnadsfritt besök »

För att kunna gå genom poolpaketen i lugn och ro samt se er tomts möjligheter kan ni boka ett kostnadsfritt hembesök. Alternativt att ni besöker oss i butiken. Ta gärna med er bilder för att vi lättare kan ge er tips och råd.

5. Beslut »

Vi förstår att det kan vara ett svårt beslut, så när du står inför valet av pool vägleder vi dig gärna. Vi har många års erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Du är alltid välkommen att ringa oss eller besök oss i butiken.

6. Schakt, montering, anläggning »

Vi har utförliga monterings- och schaktinstruktioner för samtliga poolmodeller. Dessutom har vi gratis monteringssupport. Känner du att det hellre vill få hjälp med monteringen helt eller delvis, kan våra utbildade tekniker självklart hjälpa till med detta.

7. Baddags »

När poolen är färdig kommer vi ut och har en genomgång hos er. Ni får reda på allt från dammsugning till vattenkemi och vinterkonservering.